Sunt reutilizat!

Ce alții fac în ani, am reușit în săptămâni. E pură realitate, nu un slogan.

Realitatea echipei noastre, de care suntem foarte mândri.

Criza COVID a lovit puternic industria auto, principalul nostru client. Au început să închidă, unul după altul, tot mai mulți producători din acest domeniu.

În fața acestei situații, aveam de ales: plecăm cu toții în șomaj tehnic sau… ne concentrăm să găsim soluții pentru a ajuta comunitatea în această situație fără precedent și să avem grijă de locurile de muncă ale oamenilor noștri.

Și am ales calea cea grea. Au urmat trei săptămâni de zile și nopți de muncă – de la reutilarea halelor, la regândirea întregului proces de producție, la căutarea furnizorilor și recalificarea oamenilor; totul sa derulat pe repede înainte. Trei săptămâni în care timpul, energia și banii au fost exclusiv dirijate către acest proiect. O persoană optimistă spune că se poate începe producția unui produs nou în minim 3 luni. Noi am făcut-o în 3 săptămâni!

Încă avem emoții și suntem conștienți că mereu pot apărea surprize. Ni se cer deja zeci de mii de combinezoane. Lucrăm la foc continuu, în 3 schimburi și nu dorim ca după primele două săptămâni de acomodare, să ajungă la o cifră de aproximativ 18 000 de combinații pe săptămână. O parte le vom dona. În rest, scopul este să menținem capacitatea de producție a fabricii și totodată să ne onorăm promisiunea făcută gorjenilor – aceea de a fi partenerul lor pentru un viitor stabil.

Ne înclinăm în fața tuturor celor care sunt în prima linie de luptă cu această pandemie.

Suntem optimiști și așteptăm (cu nerăbdare și responsabilitate) ziua în care nu vom putea întâlni din nou fără echipă și restricții.

Am reușit!

Am reușit să facem în doar trei săptămâni ceea ce fac alții în ani de zile! Este realitatea pură, nu un slogan.

Este realitatea echipei noastre, de care suntem atât de mândri.

Criza COVID a lovit puternic industria auto – principalul nostru client. Tot mai mulți producători din acest domeniu și-au închis afacerile, unul după altul.

În fața acestor circumstanțe, am avut două opțiuni – să mergem în concediu de șomaj tehnic sau… să ne concentrăm și să găsim soluții pentru a ne ajuta comunitatea în această situație nemaivăzută până acum și să ne ocupăm de locurile de muncă ale angajaților noștri.

Și am ales calea grea. Aveam trei săptămâni de muncă grea înaintea noastră. Activitățile noastre au variat de la reechiparea unităților de producție, regândirea întregului flux de producție, căutarea de furnizori și recalificarea personalului nostru; totul merge atât de repede. Au fost trei săptămâni timp în care energia și banii au fost îndrumați exclusiv către acest proiect. Cineva optimist a spus că producția pentru un produs nou poate începe în minim 3 luni. Am făcut-o în trei săptămâni!

Suntem încă nervoși și conștienți de faptul că surprizele pot apărea oricând. Cererea de salopete la mii de piese deja. lucrăm continuu, în trei schimburi și ne dorim să ajungem la un număr de 18 000 de salopete/săptămână după primele două săptămâni de adaptare. O parte din ele vor fi donate. În afară de aceasta, scopul nostru este să păstrăm capacitatea de producție a unității noastre și, de asemenea, să ne onorăm promisiunea făcută locuitorilor din județul Gorj – de a fi partenerul lor pentru un viitor stabil.

Ne înclinăm în fața tuturor celor care luptă acum în prima linie de apărare împotriva acestei pandemii.

Suntem optimisti si asteptam (nerabdatori si cu responsabilitate) ziua in care ne vom putea reintalni cu totii fara frica si restrictii.