Orasul Rovinari (jud. Gorj) reprezinta o locatie importanta pe harta Romaniei pentru Compania Moveos. Aici vom da startul unui unitati de productie, in domeniul Automotive.
Actiunea a fost salutata de Primarul localitatii Rovinari, iar vestea a fost preluata deja de mass-media.
Va invitam sa cititi articolul de mai jos, pentru mai multe declaratii ale lui Primar Robert Filip.

Brasovenii de la Moveos deschid luna viitoare o fabrica de centuri de siguranta la Rovinari

Grupul de firme Moveos din Brasov va deschide pe 10 august la Rovinari o fabrica de centuri de siguranta, a anuntat primarul Rovinariului, Robert Filip.

Cel mai important lucru care se întâmplă la noi in oras acum este ca cei de la Brasov descarca linia pentru aceea fabrica de centuri. Oamenii sunt deja angajati mare parte din ei. Fabrica va fi deschisa cel tarziu pe 10 august”, a spus primarul Filip. Acesta a mai declarat ca angajatii vor fi atat din Rovinari, cat si din zonele invecinate. „Mai sunt probleme, pentru ca nu le este greu sa plece de acasa sau luna, o luna si jumatate pentru cursuri, dar asta este procedura. Importat este ca avem o fabrica la noi in Rovinari, care ofera un salariu mai bun decat in alte zone din privat. Eu am vazut ca oamenii sunt interesati sa munceasca la fabrica din Rovinari, avem oameni care s-au intors de la Timisoara, de la Arad, de la Brasov. Primesc si bonuri de masa, au posibilitatea de a promova daca sunt seriosi”, a spus Filip.

Grupul Moveos ii are actionari pe Dietmar Rizea, care detine 51% din actiuni, Razvan Urdea, fostul director al companiilor brasovene Rolem, care detine 25%, si pe Elena Costan, care are un pachet de 24% din titluri.