Regulament de participare
  • MOVEOS SRL desfășoară un sondaj pentru a colecta informații legate de vehiculele electrice utilitare.
    Premiile oferite pentru participarea la sondaj vor fi acordate prin tragere la sorți. Aceasta va fi realizată prin intermediul random.org. Modalitatea de tragere la sorți garantează șanse egale de câștig pentru toți participanții la sondaje.
Cum completați sondajul curent?
  • Răspundeți la informațiile solicitate prin bifarea sau introducerea răspunsului care vi se potrivește.
  • Prima etapă a sondajului cuprinde partea de sondaj propriu-zis la care participați. Doar completând sondajul, puteți câștiga premiul oferit pentru participarea la studiu.
  • Partea de final o reprezintă Informațiile demografice. Câștigarea premiului este condiționată de validitatea răspunsurilor furnizate. Datele transmise de către dumneavoastră sunt confidențiale și vor fi folosite doar cu scop statistic, pentru interpretarea rezultatelor sondajelor și pentru posibilitatea de contactare pentru livrarea premiilor.
  • După ce ați răspuns la toate întrebările sondajului, apăsați pe butonul Efectuat. Astfel intrați automat în tragerea la sorți pentru a câștiga unul dintre premiile oferite pentru sondajul la care ați participat.

Cum intrați în posesia premiului câștigat?

Dacă ați câștigat, veți fi contactat(ă) de echipa Moveos pentru a afla detaliile necesare expedierii premiului. Pentru a intra în posesia acestuia este necesar să trimiteți copia CI/BI pe adresa office[@]moveos.ro. La predare, veți primi premiul pe baza semnării unui proces verbal. Costurile de transport vor fi suportate de moveos.ro.