Politica de Confidentialitate si prelucrare a datelor cu caracter personal

Data intrarii in vigoare: mai 2018

Aceasta Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor cu caracter personal (numita in continuare Politica de Confidentialitate) se aplica la  www.moveos.ro  detinut si operat de MOVEOS SRL, cu sediul in Loc. Rovinari, Aleea Ciresului, nr. 6, Jud. GORJ, telefon +40268401280, email contact@moveos.ro, avand CUI RO 36290967, inregistrata la ORC Gorj sub nr.  J18/467/2017.

Prin aceasta Politica de Confidentialitate va explicam modul in care colectam si utilizam informatiile, care ar putea include datele personale pe care le furnizati pe website-ul nostru:  www.moveos.ro/.

MOVEOS SRL este specializat in prestarea de servicii la sediul Beneficiarului. Acest serviciu se realizeza prin relocarea fortei de munca, in functie de solicitarea clientilor

Totdata, Operatorul desfasoara si activitati de productie a pieselor auto.

Website-ul www.moveos.ro are rol de:

  • Prezentarea a companiei;
  • Prezentarea echipei si serviciilor Operatorului;
  • Promovarea serviciilor;
  • Promovarea posturilor disponibile in cadrul societatii;
  • Alte activitati de marketing si publicitate.

Colectare de date

Prin intermediul cookie-urilor instalate avem acces la urmatoarele date cu caracter personal:

  • Tara si zona geografica de unde accesati website-ul;
  • Adresa I.P. a teminalului de pe care accesati website-ul;
  • Informatii despre informatiile cautate pe website;
  • Informatiile pe care le furnizati cu privire la preferintele dumneavoastra de marketing sau in cursul participarii la sondaje, concursuri sau chestionare.

Scopul colectarii datelor

Datele dumneavoastra sunt colectate in urmatoarele scopuri:

  • Statistic: Utilizam datele dumneavoastra personale, anonimizate, pentru a identifica modul in care folositi site-ul, finaliza si administra solicitarea dumneavoastra referitoare la achizitia produselor existente pe site. In general utilizam datele pentru:
  • Activitati de marketing: De asemenea, utilizam datele dumneavoastra pentru activitati de marketing, conform legii. In cazul in care utilizam datele dumneavoastra personale in scopuri de marketing direct, precum newsletteruri comerciale si comunicari de marketing privind produse si servicii noi sau alte oferte despre care credem ca ar putea fi de interes pentru dumneavoastra, vom include un link de dezabonare pe care il puteti utiliza daca nu doriti sa va mai trimitem mesaje.
  • Analiza, imbunatatire si cercetare: Utilizam datele personale pentru a efectua cercetari si analize. Este posibil sa implicam o terta parte sa faca acest lucru in numele nostrum sau sa avem obligatia de a transmite aceste informatii cate institutiile acreditate. Putem partaja sau dezvalui rezultatele unor astfel de cercetari, inclusiv unor terte parti, in forma anonima, criptata. Utilizam datele dumneavoastra personale si in scopuri analitice, pentru a ne imbunatati serviciile, pentru a imbunatati experienta utilizatorilor si pentru a imbunatati functionalitatea si calitatea serviciilor noastre online de calatorie.
  • Securitatea, detectarea si prevenirea fraudelor: Utilizam informatii, care pot include date cu caracter personal, pentru a preveni frauda si alte activitati ilegale sau care incalca drepturile de autor ori in cazul preventiei atacurilor cibernetice. In aceste scopuri, datele cu caracter personal pot fi comunicate unor terte parti, cum ar fi autoritatile nationale sau internationale acreditate conform legii sau consultantilor externi.

Puteti alege oricand ce date personale (daca exista) doriti sa ni le furnizati. Cu toate acestea, anumite date cu caracter personale, cele impuse prin lege, sunt strict necesare desfasurarii activitatii, motiv pentru care, in lipsa acestora nu va putem oferi serviciul solicitat.

Datele prelucrate in scopuri statistice, de cercetare si analiza, sunt date anonimizate, ce nu permit identificarea dumneavoastra in nici un fel.

Modul de colectare al datelor

Datele cu caracter personal sunt colectate prin intermediul website-ului nostru, pe baza preferintelor de utilizare, in timpul vizitarii paginii web, prin intermediul cookies-urilor. Pentru mai multe detalii legate de Politica de Cookies, te rog apasa aici.

Daca vom utiliza mijloace automate pentru a prelucra date cu caracter personal care produc efecte juridice sau va afecteaza in mod semnificativ, vom implementa masuri adecvate pentru a va proteja drepturile si libertatile, inclusiv dreptul de a obtine o interventie umana.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

In general, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti.

Pe site-ul nostru web putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal.

Transferuri de date internationale

Nu transferam date cu caracter personal catre  tari ale caror legi privind protectia datelor nu sunt la fel de cuprinzatoare ca acelea ale tarilor din Uniunea Europeana.

In cazul in care vom fi obligati de circumstante sa transferam datele personale catre alte tari din afara Uniunii Europene, ne vom asigura ca destinatarii vor oferi un nivel adecvat de protectie a datelor; de aceea vom efectua aranjamente contractuale pentru a ne asigura ca datele dumneavoastra personale sunt in continuare protejate in conformitate cu standardele europene. Ne puteti cere sa vedeti o copie a acestor clauze folosind detaliile de contact de mai jos.

Securitate

MOVEOS SRL respecta proceduri rezonabile de securitate pentru a impiedica accesul neautorizat la informatiile cu caracter personal si utilizarea necorespunzatoare a acestora. Utilizam sisteme si proceduri adecvate pentru a proteja informatiile, inclusiv datele cu caracter personal. De asemenea, folosim proceduri de securitate si restrictii tehnice si fizice pentru accesarea si utilizarea datelor personale pe serverele noastre. Numai personalului autorizat i se permite accesul la date cu caracter personal in cursul activitatii acestuia.

Retentia datelor

Vom pastra informatiile dumneavoastra, care pot include date personale atat timp cat este necesar sa va furnizam servicii, sa respectam legile aplicabile, sa solutionam litigii cu orice parte si altfel, daca este necesar, pentru a ne permite sa ne desfasuram activitatea, inclusiv pentru a detecta si a preveni frauda sau alte activitati ilegale.

Toate datele personale prelucrate prin intermediul website-ului nostrum, pe care le pastram vor fi supuse acestei Politici de confidentialitate. Daca aveti o intrebare despre o anumita perioada de pastrare pentru anumite tipuri de date personale pe care le procesam despre dumneavoastra, va rugam sa ne contactati prin intermediul detaliilor de contact incluse mai jos.

Termenele de pastrare sunt definite in general de tipul de cookie folosit pentru colectarea acestor date. Mai multe informati puteti gasi accesind Politica de cookies.

Optiunile si drepturile dumneavoastra

Dorim sa va controlati modul in care datele dumneavoastra personale sunt utilizate de noi. Puteti face acest lucru in concordanta cu prevederile Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (art. 14-23) in urmatoarele moduri-:

  • Ne puteti solicita o copie a datelor personale pe care le detinem despre dumneavoastra;
  • Ne puteti informa despre orice modificare a datelor dumneavoastra personale sau ne puteti cere sa corectam datele personale pe care le detinem despre dumneavoastra;
  • In anumite situatii, ne puteti cere sa stergem, sa blocam sau sa restrictionam prelucrarea datelor personale pe care le detinem despre dumneavoastra sau sa va opuneti anumitor moduri in care va folosim datele personale; si
  • In anumite situatii, puteti, de asemenea, sa ne solicitati sa trimiteti datele personale pe care ni le-ati dat unei terte parti.

In cazul in care folosim datele dumneavoastra personale pe baza consimtamantului dumneavoastra, aveti dreptul sa retrageti acest consimtamant in orice moment sub rezerva legii aplicabile.

In cazul in care procesam datele dumneavoastra personale bazate pe interes legitim sau interes public, aveti dreptul sa va opuneti in orice moment utilizarii datelor dumneavoastra personale doar in conformitate cu legislatia aplicabila.

Va rugam sa ne informati cu promptitudine cu privire la orice schimbari sau inexactitati ale datelor dumneavoastra personale, contactand MOVEOS SRL prin email la: contact@moveos.ro sau prin intermediul Biroul virtual de pe website. Vom rezolva solicitarea dumneavoastra in conformitate cu legea aplicabila.

Drepturi vizate

Puteti sa ne cereti:

  • sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;
  • sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;
  • sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.

Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.

Este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.

Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau
  • v-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant); sau
  • dati curs unui drept legal de a va opune; sau
  • acestea au fost prelucrate ilegal; sau
  • ne revine o obligatie legala in acest sens.

Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara:

  • pentru respectarea unei obligatii legale; sau
  • pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

Exista anumite alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs. de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care v-am putea refuza aceasta solicitare.

Ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

  • acuratetea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora; sau
  • prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse; sau
  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta; sau
  • v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare.

Putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care:

  • avem consimtamantul dvs.; sau
  • pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau
  • pentru a proteja drepturile Moveos.ro sau ale altei persoane fizice sau juridice.

Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca:

  • prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dvs; si
  • prelucrarea se face prin mijloace automate.

Va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes.

De asemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor dvs. in scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.

Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva:

  • produce efecte juridice cu privire la dvs.; sau
  • va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.

Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor:

  • ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dvs.;
  • este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs.; sau
  • se bazeaza pe consimtamantul dvs. explicit.

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
E-mail: anspdcp@dataprotection.com

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

Intrebari sau reclamatii

Daca aveti intrebari sau preocupari legate de prelucrarea datelor dumneavoastra personale sau daca vreti sa va exercitati oricare dintre drepturile pe care le aveti in conformitate cu acest anunt, sunteti binevenit(a) sa ne contactati printr-o cerere scrisa fie la adresa: MOVEOS SRL, cu sediul in Loc. Rovinari, Aleea Ciresului, nr. 6, Jud. GORJ, telefon +40 268401280, email contact@moveos.ro , avand CUI RO 36290967, inregistrata la ORC Gorj sub nr.   J18/467/2017 De asemenea, puteti contacta autoritatea locala pentru protectia datelor daca aveti intrebari si reclamatii.

Modificari ale notificarii

Dupa cum activitatea noastra se schimba constant, aceasta Politica de Confidentialitate se poate schimba din cand in cand. Daca vom efectua modificari semnificative care vor avea un impact asupra dumneavoastra (de exemplu, atunci cand vom incepe prelucrarea datelor dumneavoastra personale in alte scopuri decat cele specificate mai sus), va vom contacta inainte de a incepe aceasta procesare.