Privacy Policy and processing of personal data

Date of entry into force: May 2018

This Privacy Policy and the processing of personal data (hereinafter referred to as the Privacy Policy) applies to www.moveos.ro owned and operated by MOVEOS SRL, based in Loc. Rovinari, Aleea Ciresului, no. 6, Jud. GORJ, phone +40268401280, email contact@moveos.ro, having CUI RO 36290967, registered at ORC Gorj under no. J18/467/2017.

Through this Privacy Policy we explain how we collect and use the information, which may include the personal data you provide on our website: www.moveos.ro/.

We have appointed a Data Protection Officer who can be contacted at our headquarters or by email at dpo@golegal.ro (mentioning the name of the Moveos operator in the message).

MOVEOS SRL specializes in providing services at the Beneficiary’s headquarters. This service is realized by relocating the labor force, depending on the clients’ request.

At the same time, the Operator also carries out car parts production activities.

The website www.moveos.ro has the role of:

  • Company presentation;
  • Presentation of the Operator’s team and services;
  • Promotion of services;
  • Promoting the positions available within the company;
  • Other marketing and advertising activities.

Data collection

Through the installed cookies we have access to the following personal data:

  • The country and geographical area from which you access the website;
  • The address I.P. of the terminal from which you access the website;
  • Information about the information searched on the website;
  • The information you provide about your marketing preferences or when participating in surveys, contests or questionnaires.

Through our website we can launch various information campaigns, contests or research on various business opportunities and products. These will include general identification data (name, surname, company, telephone, email address) and will be used to identify the person who completed the questionnaire. In the case of organized contests, the data will also be used to identify the winner.

Purpose of data collection

Your data is collected for the following purposes:

  • Statistics: We use your personal data, anonymized, to identify how you use the site, complete and administer your request regarding the purchase of existing products on the site. We generally use the data for:
  • Marketing activities: We also use your data for marketing activities, according to the law. If we use your personal data for direct marketing purposes, such as commercial newsletters and marketing communications about new products and services or other offers that we believe may be of interest to you, we will include a unsubscribe link you can use it if you don’t want us to send you any more messages.
  • Analysis, improvement and research: We use personal data to perform research and analysis. We may involve a third party to do this on our behalf or have the obligation to pass this information on to accredited institutions. We may share or disclose the results of such research, including to third parties, in an anonymous, encrypted form. We use your personal and analytical data to improve our services, to improve the user experience and to improve the functionality and quality of our online travel services.
  • Security, detection and prevention of fraud: We use information, which may include personal data, to prevent fraud and other illegal activities or which infringes copyright or the prevention of cyber attacks. For these purposes, personal data may be disclosed to third parties, such as national or international authorities accredited by law or external consultants.

You can always choose what personal data (if any) you want to provide. However, certain personal data, those imposed by law, are strictly necessary for carrying out the activity, which is why, in their absence, we cannot offer you the requested service.

The data processed for statistical, research and analysis purposes are anonymized data, which do not allow your identification in any way.

How to collect data

Datele cu caracter personal sunt colectate prin intermediul website-ului nostru, pe baza preferintelor de utilizare, in timpul vizitarii paginii web, prin intermediul cookies-urilor. Pentru mai multe detalii legate de Politica de Cookies, te rog apasa aici.

Daca vom utiliza mijloace automate pentru a prelucra date cu caracter personal care produc efecte juridice sau va afecteaza in mod semnificativ, vom implementa masuri adecvate pentru a va proteja drepturile si libertatile, inclusiv dreptul de a obtine o interventie umana.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucram

In general, colectam datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti.

Pe site-ul nostru web putem stoca si colecta informatii in cookie-uri si tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal.

Transferuri de date internationale

Nu transferam date cu caracter personal catre  tari ale caror legi privind protectia datelor nu sunt la fel de cuprinzatoare ca acelea ale tarilor din Uniunea Europeana.

In cazul in care vom fi obligati de circumstante sa transferam datele personale catre alte tari din afara Uniunii Europene, ne vom asigura ca destinatarii vor oferi un nivel adecvat de protectie a datelor; de aceea vom efectua aranjamente contractuale pentru a ne asigura ca datele dumneavoastra personale sunt in continuare protejate in conformitate cu standardele europene. Ne puteti cere sa vedeti o copie a acestor clauze folosind detaliile de contact de mai jos.

Securitate

MOVEOS SRL respecta proceduri rezonabile de securitate pentru a impiedica accesul neautorizat la informatiile cu caracter personal si utilizarea necorespunzatoare a acestora. Utilizam sisteme si proceduri adecvate pentru a proteja informatiile, inclusiv datele cu caracter personal. De asemenea, folosim proceduri de securitate si restrictii tehnice si fizice pentru accesarea si utilizarea datelor personale pe serverele noastre. Numai personalului autorizat i se permite accesul la date cu caracter personal in cursul activitatii acestuia.

Retentia datelor

Vom pastra informatiile dumneavoastra, care pot include date personale atat timp cat este necesar sa va furnizam servicii, sa respectam legile aplicabile, sa solutionam litigii cu orice parte si altfel, daca este necesar, pentru a ne permite sa ne desfasuram activitatea, inclusiv pentru a detecta si a preveni frauda sau alte activitati ilegale.

Toate datele personale prelucrate prin intermediul website-ului nostrum, pe care le pastram vor fi supuse acestei Politici de confidentialitate. Daca aveti o intrebare despre o anumita perioada de pastrare pentru anumite tipuri de date personale pe care le procesam despre dumneavoastra, va rugam sa ne contactati prin intermediul detaliilor de contact incluse mai jos.

Termenele de pastrare sunt definite in general de tipul de cookie folosit pentru colectarea acestor date. Mai multe informati puteti gasi accesind Politica de cookies.

Optiunile si drepturile dumneavoastra

Dorim sa va controlati modul in care datele dumneavoastra personale sunt utilizate de noi. Puteti face acest lucru in concordanta cu prevederile Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (art. 14-23) in urmatoarele moduri-:

  • Ne puteti solicita o copie a datelor personale pe care le detinem despre dumneavoastra;
  • Ne puteti informa despre orice modificare a datelor dumneavoastra personale sau ne puteti cere sa corectam datele personale pe care le detinem despre dumneavoastra;
  • In anumite situatii, ne puteti cere sa stergem, sa blocam sau sa restrictionam prelucrarea datelor personale pe care le detinem despre dumneavoastra sau sa va opuneti anumitor moduri in care va folosim datele personale; si
  • In anumite situatii, puteti, de asemenea, sa ne solicitati sa trimiteti datele personale pe care ni le-ati dat unei terte parti.

In cazul in care folosim datele dumneavoastra personale pe baza consimtamantului dumneavoastra, aveti dreptul sa retrageti acest consimtamant in orice moment sub rezerva legii aplicabile.

In cazul in care procesam datele dumneavoastra personale bazate pe interes legitim sau interes public, aveti dreptul sa va opuneti in orice moment utilizarii datelor dumneavoastra personale doar in conformitate cu legislatia aplicabila.

Va rugam sa ne informati cu promptitudine cu privire la orice schimbari sau inexactitati ale datelor dumneavoastra personale, contactand MOVEOS SRL prin email la: dpo@golegal.ro. Vom rezolva solicitarea dumneavoastra in conformitate cu legea aplicabila.

Drepturi vizate

Puteti sa ne cereti:

  • sa confirmam daca va prelucram datele cu caracter personal;
  • sa va punem la dispozitie o copie a acestor date;
  • sa va oferim alte informatii despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgam, daca le transferam in strainatate si cum le protejam, cat timp le pastram, ce drepturi aveti, cum puteti face o plangere, de unde am obtinut datele dvs., in masura in care informatiile nu v-au fost deja furnizate prin aceasta informare.

Ne puteti cere sa rectificam sau sa completam datele dvs cu caracter personal inexacte sau incomplete.

Este posibil sa incercam sa verificam exactitatea datelor inainte de rectificarea acestora.

Ne puteti cere sa va stergem datele cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate; sau
  • v-ati retras consimtamantul (in cazul in care prelucrarea datelor se baza pe consimtamant); sau
  • dati curs unui drept legal de a va opune; sau
  • acestea au fost prelucrate ilegal; sau
  • ne revine o obligatie legala in acest sens.

Nu avem obligatia de a ne conforma solicitarii dvs. de stergere a datelor dvs. cu caracter personal in cazul in care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesara:

  • pentru respectarea unei obligatii legale; sau
  • pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta.

Exista anumite alte circumstante in care nu suntem obligati sa respectam solicitarea dvs. de stergere a datelor, desi acestea doua sunt cele mai probabile circumstante in care v-am putea refuza aceasta solicitare.

Ne puteti cere sa restrictionam prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai in cazul in care:

  • acuratetea lor este contestata (a se vedea sectiunea de rectificare), pentru a ne permite sa verificam acuratetea acestora; sau
  • prelucrarea este ilegala, dar nu doriti ca datele sa fie sterse; sau
  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs aveti nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apara un drept in instanta; sau
  • v-ati exercitat dreptul de a va opune, iar verificarea daca drepturile noastre prevaleaza este in desfasurare.

Putem continua sa folosim datele dvs. cu caracter personal in urma unei solicitari de restrictionare, in cazul in care:

  • avem consimtamantul dvs.; sau
  • pentru a constata, exercita sau asigura apararea unui drept in instanta; sau
  • pentru a proteja drepturile Moveos.ro sau ale altei persoane fizice sau juridice.

Ne puteti cere sa va furnizam datele cu caracter personal intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat, sau puteti solicita ca acesta sa fie „portat” direct catre un alt operator de date, dar in fiecare caz numai daca:

  • prelucrarea se bazeaza pe consimtamantul dvs. sau pe incheierea sau executarea unui contract cu dvs; si
  • prelucrarea se face prin mijloace automate.

Va puteti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care va aflati, prelucrarii datelor dvs. cu caracter personal in temeiul interesului nostru legitim, in cazul in care considerati ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale prevaleaza fata de acest interes.

De asemenea, va puteti opune oricand prelucrarii datelor dvs. in scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fara a invoca vreun motiv, caz in care vom inceta in cel mai scurt timp posibil aceasta prelucrare.

Puteti cere sa nu faceti obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, dar numai atunci cand decizia respectiva:

  • produce efecte juridice cu privire la dvs.; sau
  • va afecteaza in alt mod similar si intr-o masura semnificativa.

Acest drept nu se aplica in cazul in care decizia la care s-a ajuns in urma luarii automate a deciziilor:

  • ne este necesara pentru a incheia sau a derula un contract cu dvs.;
  • este autorizata prin lege si exista garantii adecvate pentru drepturile si libertatile dvs.; sau
  • se bazeaza pe consimtamantul dvs. explicit.

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. In Romania, datele de contact ale autoritatii de supraveghere pentru protectia datelor sunt urmatoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
E-mail: anspdcp@dataprotection.com

Fara a va afecta dreptul dvs de a contacta in orice moment autoritatea de supraveghere, va rugam sa ne contactati in prealabil, si va promitem ca vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problema pe cale amiabila.

Intrebari sau reclamatii

Daca aveti intrebari sau preocupari legate de prelucrarea datelor dumneavoastra personale sau daca vreti sa va exercitati oricare dintre drepturile pe care le aveti in conformitate cu acest anunt, sunteti binevenit(a) sa ne contactati printr-o cerere scrisa fie la adresa: MOVEOS SRL, cu sediul in Loc. Rovinari, Aleea Ciresului, nr. 6, Jud. GORJ, telefon +40 268401280, email dpo@golegal.ro, avand CUI RO 36290967, inregistrata la ORC Gorj sub nr. J18/467/2017. De asemenea, puteti contacta autoritatea locala pentru protectia datelor daca aveti intrebari si reclamatii.

Modificari ale notificarii

Dupa cum activitatea noastra se schimba constant, aceasta Politica de Confidentialitate se poate schimba din cand in cand. Daca vom efectua modificari semnificative care vor avea un impact asupra dumneavoastra (de exemplu, atunci cand vom incepe prelucrarea datelor dumneavoastra personale in alte scopuri decat cele specificate mai sus), va vom contacta inainte de a incepe aceasta procesare.